Storing meldformulier


Een storing te melding?

De veel voorkomende problemen/vragen worden onder EHBW (Eerste Hulp Bij Website) geplaatst in het menu. Er wordt meer getoond als je aangemeld bent. Dit formulier is bestemd om website storingen/vragen te melden andere vragen kunnen via de op de website aangegeven kanalen. Probeer middels de onderstaande items je probleem zo duidelijk mogelijk te beschrijven.
Omschrijf de storing zo duidelijk mogelijk
kopieer en plak het websiteadres vanuit uw internet browser van de betreffende pagina
Omschrijf wat je precies aanklikte of deed.
Kies de internet browser die u gebruikt. Indien deze niet in de lijst staat kies andere en geef het in de omschrijving aan.
De versie is meestal te vinden door in het menu onder help en dan "over.." of "about" te kijken. Indien u het menu niet ziet in uw browser type dan een keer op de ALT toets waarna het menu verschijnt.
evt. voor extra opmerkingen


Uw Foto:
NIET GENOEMDE GEBRUIKER
Initialen:
Naam:
Voornaam:
Tussenvoegsel:
Achternaam:

Aankomende evenementen

Geen evenementen

Prikbord

Beste leden, a.s. woensdag 17 maart 2021 is de ALV. Deze wordt ook weer online gehouden ivm Covid-19. De agenda, stukken en Teams link zijn te vinden in de nieuwsbrief die 3 maart is uitgegaan.

Als u nog vragen heeft kunt u contact met het bestuur opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mvg
Het Bestuur

Adres

Koninklijke Nederlandse vereniging EHBO afd. Deventer
Enkstraat 60, 7413 TR Deventer
Postbus 146 / 7400 AC
Meer contact gegevens..