Hulp bij een evenement

EHBO vereniging Deventer heeft een actieve evenementenEvenementen hulpafdeling.

Als u EHBO hulp bij een evenement wilt hebben, dan kunt u dit bij onze vereniging aanvragen.

De aanvraag kan gedaan worden met behulp van het aanvraagformulier. We verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Dient u vaker evenementenaanvragen in dan kan u zich ook eerst registreren op deze website en vervolgens gebruik maken van het aanvraagformulier evenementenhulp voor bekenden, dit formulier vult uw geregistreerde gegevens automatisch in.

Na ontvangst zal de evenementen afdeling van de vereniging beoordelen of aan uw verzoek kan worden voldaan en u zo spoedig mogelijk een bevestigingsformulier toezenden. Hier staan onder andere de gegevens op van uw aanvraag met de bijbehorende kosten. Na afloop van het evenement zal een factuur worden gestuurd met de werkelijke kosten. Deze zullen over het algemeen niet afwijken van de genoemde kosten op het bevestigingsformulier.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met de heer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aankomende evenementen

Geen evenementen

Prikbord

De Basisopleiding tot EHBO-er wordt bij onze vereniging door gediplomeerde docenten van Het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad gegeven.

Afhankelijk van het aantal aanmedlingen voor een basisopleiding EHBO wordt er dit jaar een basisopleiding verzorgd.

Lees meer...

Adres

Koninklijke Nederlandse vereniging EHBO afd. Deventer
Enkstraat 60, 7413 TR Deventer
Postbus 146 / 7400 AC
Meer contact gegevens..